faq

Hur länge spelar man bumperball?

Ni väljer själva hur länge ni vill spela. Man kan välja 60 min, 90 min eller 120 min. Ni hittar priserna under fliken "Bumperballs & priser".
 

Hur gör man egentligen när man spelar bumperball?

Man hoppar in i plastbollarna och spelar en vanlig fotbollsmatch med en fotboll, men det roliga är att fokuset inte riktigt på självaste matchen, utan det är tacklingarna som gör det hela roligt!
 

kan ni berätta hur hela upplägget för aktiviteten är?

Vi börjar med uppvärmningsmatcher så att man får känna på hur det är att köra bumperballs. Därefter får ena laget hålla en försvarslinje medan motståndarlaget ska försöka att ta sig förbi genom att tacklas. När ena laget har stått och försvarat sin linje så är det motståndarlagets tur att försvara. Vi avslutar med att alla får tackla alla, efter domarens signal, och sista person som står upp vinner.
 

Var kan man spela bumperballs någonstans?

Man kan välja att boka på Gärdet eller Rålambshovsparken. Vill ni spela någon annanstans får ni skriva det i formuläret eller mailet.
 

Finns det duschar och omklädningsrum, bör man vara ombytt innan aktiviteten?

Om vi är utomhus så finns det inget omklädningsrum som vi kan bistå med. Man kan även välja att köra inomhus (endast under vinterhalvåret), då i en gympasal, och då finns det duschar. 
Ni bör vara ombytta och klara innan ni kommer till oss. Vi föreslår att ni spelar i träningskläder då det kan bli varmt när man springer.
 

hur går en bokning till?

Ni väljer att boka genom att fylla i formuläret i "kontakt" eller skicka ett mail till bokning@funevents.nu. Ni kan även välja att ringa oss.
Efter att vi har kommit överens om vilken dag, tid och plats så får ni en bokningsbekräftelse av oss via mail. I bokningsbekräftelsen står all information kring bokning samt betalningsuppgifter.
Efter att ha fått bokningsbekräftelse så ska inbetalningen vara gjord inom två dagar. Vi låser bokningen endast när inbetalningen har kommit fram till oss.
 

Hur gör man för att avboka?

Om ni avbokar innan 21 dagar så får ni tillbaka hela summan.
Om ni avbokar innan 10 dagar så får ni hälften av summan tillbaka.
Vid avbokning senare än 10 dagar så debiteras ni hela summan.

Hört från kund

Fyfan vad det här var skoj! Detta var absolut det roligaste jag har gjort. Jag ska komma köra bumperballs igen med vänner och kollegor.

/Thomas
 

Sjukt kul! Man har sett detta på youtube, och man har velat göra det själv. Äntligen fick jag köra bumperballs med mina vänner.

/Mattias
 

Jag har alltid velat köra bumperballs och därför fick jag ihop ett gäng vänner som var på. Det roligaste var att tackla sina motståndare!

/Lena